Карта сайту
Приватна зона


Новини

Британська Рада провела презентацію результатів дослідження «Англійська мова на робочому місці»

12 і 14 лютого 2013 р. у залі засідань київського готелю «Інтерконтиненталь» співробітники Британської Ради в Києві провели презентацію дослідження «Англійська мова на робочому місці». Дана робота, виконана в 2012 р., є докладним аналізом ролі англійської мови і потреби в ньому в таких галузях економіки як туризм та гостинність, ІКТ, цифрова журналістика, металургія та енергетика.

Коментуючи результати дослідження, Геррі Макінтош, регіональний менеджер Британської Ради з розвитку англійської мови, зазначив, що дослідження, що охопило 101 компанію, з працюючих у сфері туризму та готельного господарства, показує, що більше 75% співробітників цих фірм оцінили значущість володіння англійською мовою для своєї роботи як «важливо» і «дуже важливо». Більше 60% респондентів відзначили, що англійська мова їм знадобиться в їх майбутній роботі.

Результати дослідження, з якими можна ознайомитися, зокрема, на кафедрі іноземних мов та перекладу КУТЕП, показують правильність курсу кафедри на розширення і поглиблення вивчення англійської мови для сфери туризму та готельного господарства.

На презентації представники Британської Ради також ділилися з учасниками своїм досвідом і знаннями в сфері викладання англійської мови для спеціальних цілей, що дає можливість удосконалити ряд методик викладання мови для загальних і спеціальних цілей.

В обговоренні результатів дослідження взяли участь викладачі кафедри іноземних мов та перекладу: Кастро Родрігес А.Х., Волинець В.В. і Нежива О.Н.

Досягнута попередня домовленість з представниками Британської Ради в Києві про проведення круглого столу за участю всіх викладачів кафедри для подальшого обговорення результатів дослідження і різних аспектів впровадження загальноєвропейської системи рівнів володіння іноземною мовою.

А.Х. Кастро Родрігес

Останні новини

Loading

календар подiй

29 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS