Карта сайту
Приватна зона


Новини

КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «МАЙБУТНЄ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ»

12 грудня 2013 року було підведено підсумки конкурсу студентських наукових робіт «Майбутнє туристичної галузі», що проводився в рамках реалізації благодійної «Стипендіальної програми» провідного українського туристичного оператора «Travel Professional Group». Цього року місцем проведення конкурсу було визначено Київський національний торговельно-економічний університет. У складі конкурсної комісії були керівники компанії «Travel Professional Group», провідні науковці  київських вищих навчальних закладів, в яких здійснюється підготовка фахівців за напрямом «Туризм».

Вже другий рік студенти Київського університету туризму, економіки і права готують та презентують свої наукові роботи на конкурс. Студентка магістратури Анастасія Горностай (науковий керівник – канд. соц. наук І.М.Мініч) визначила перспективи місце та роль туристичного підприємства на ринку медичного туризму в Україні. Студент IV курсу напряму «Туризм» Юрій Рець (науковий керівник – Л.Г. Лук’янова) презентував роботу на тему «Рекреаційне моделювання як фактор розвитку регіонального туризму  (на прикладі Сорочинського ярмарку)» і став одним із переможців конкурсу.

Протягом календарного року переможці конкурсу отримуватимуть іменні стипендії від компанії «Travel Professional Group».

Перемога в цьому конкурсі вже стала доброю традицією для студентів КУТЕП. Нагадаємо, що минулого року річну стипендію від TPG отримала студентка магістратури напряму «Туризмознавство» Світлана Бушміна.

Програма «Майбутнє туристичної галузі» передбачає також подальше працевлаштування учасників і переможців конкурсу на  туристичних підприємствах.

Фотозвіт події

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

19 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS