Карта сайту
Приватна зона


Новини

Екскурсія в Ботанічний сад імені академіка О.В.Фоміна

З метою покращення навчально-виховної, а також еколого-просвітницької роботи в Економіко-юридичному училищі у жовтні була проведена навчально-тематична екскурсія для учнів професії «Агент з організації туризму» на базі Ботанічного саду імені академіка О.В.Фоміна.

Ботанічний сад імені академіка О.В. Фоміна – це один з найстаріших ботанічних садів України, який в цьому році святкує 175 річницю. Він розмістився в центрі Києва і є туристичною зеленою перлиною міста. Працею багатьох поколінь ботаніків у ботанічному саду була зібрана унікальна колекція рослин різного географічного походження, яка нараховує більше 10 тисяч одиниць.

Під час екскурсії учні поповнили теоретичні знання з курсу «Основи екології» та «Екологізації туристичної діяльності», ознайомилися з колекцією оранжерейних рослин субтропічної та тропічної флори світу, а також зі зразками рідкісних рослин занесених до Червоної Книги. Особливу зацікавленість у відвідувачів викликали група рослин тропічної зони, а саме кавове та динне дерево, кокосова пальма, квітучий банан карликовий, пляшкове дерево, 180-річні екземпляри пальм – лівістони південної та юбеї чілійської.

Цікава розповідь екскурсовода привернула увагу до екологічних проблем сьогодення, пов’язаних зі зменшенням біорізноманітності нашої планети, сприяла активізації інтересу до формування нового екологічного світогляду. Експозиція ботанічного саду є невід’ємною частиною еколого-просвітницької роботи в туристичній діяльності, оскільки знайомство з різними представниками флори різних регіонів світу поповнює знання учнів з біологічної та ландшафтної різноманітності нашої планети.

ФОТОЗВІТ

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

20 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS