Карта сайту
Приватна зона


Новини

Шановні ветерани, дорогі колеги! Прийміть мої щирі вітання з нагоди 70-ої річниці відзначення Дня перемоги над нацизмом!

У ці весняні дні ми вшановуємо пам’ять про безсмертний подвиг людей, які неймовірною ціною – часто ціною власного життя – здобули перемогу над нацизмом. Ми віддаємо шану всім тим, хто на бойових і трудових фронтах боровся за Перемогу, хто мужньо протистояв ворогу, хто самовіддано відстоював свободу Батьківщини.

Ми не маємо права забути, яку дорогу ціну сплачено за наш мир. Ми вдячні всім, хто у важкі повоєнні роки підіймав Україну з руїн, відроджував міста і села. Ми – діти, онуки, правнуки – не забудемо подвиг тих 7 мільйонів українців, які разом з народами 53 країн світу боролися з фашизмом.

70 років минуло від Дня перемоги над нацизмом, але війна, яка забрала життя понад 9 мільйонів наших громадян, прийшла в Україну знову. Лунають вибухи танкових снарядів, земля спотворюється слідами від сучасних «градів», тепер уже російського агресора, але вже нинішні покоління українців продовжують героїчну справу дідів і батьків, виконуючи святий обов’язок захисту батьківщини.

Шановні колеги освітяни! Впевнений, Ви зробите все можливе, щоб сьогоднішні школярі і студенти так само міцно любили свою українську Вітчизну, як і ті, хто здобував та здобуває перемогу в страшних війнах, зберігали традиції і завжди пам'ятали про великий подвиг свого народу.

Дорогі наші ветерани, які воювали проти нацизму у складі різних армій, звертаюся до вас зі щирими словами подяки та безкінечною повагою за вашу відданість рідній Україні, за героїзм та Перемогу! За наш сьогоднішній і завтрашній день!

Бажаю вам міцного здоров’я, довголіття та родинного затишку. Низький уклін вам, хто з нами сьогодні! Велика шана тим, хто не повернувся з поля бою!

З повагою,

Міністр освіти і науки           Сергій Квіт

Джерело: МІністерство освіти і науки України

Останні новини

Loading

календар подiй

19 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS