Карта сайту
Приватна зона


Новини

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі колеги освітяни і науковці!
Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Насичений яскравими подіями та складними випробуваннями був для нас 2015 рік. Нашою головною метою було забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного українського громадянина. На це ми спрямовували наші зусилля.

У році, що минає, прийнято Закон України «Про наукову та науково-технічну діяльність», яким реально створюються нові можливості для розвитку вітчизняної науки. Ратифікована Угода про асоційоване членство у програмі ЄС «Горизонт 2020» відкриває доступ до фінансування інноваційних наукових проектів та розробок для українських університетів і наукових установ. Триває імплементація Закону «Про вищу освіту», завдяки якому реалізуються нові принципи в управлінні вищої освіти – автономія та прозорість діяльності університетів.

Від нового року ми завжди очікуємо змін на краще. І вони обов'язково будуть, бо для них створені необхідні умови. Завершується робота над законопроектами «Про освіту» і «Про професійну освіту».

Освітня реформа – одне із пріоритетних завдань Уряду на 2016 рік. Саме вона покликана створити для усіх українських дітей рівний доступ до якісної освіти, а запорукою цьому має стати реформа середньої освіти. Шлях змін ніколи не буває простим, але головне, що ми разом – вчителі й учні, батьки, студенти й викладачі, науковці – йдемо до спільної мети – будуємо європейське майбутнє нашої держави.

Освіта завжди знаходиться в центрі уваги громадянського суспільства, і ми були і надалі будемо відкриті до діалогу з громадськістю. Тож дякую усім, хто не залишився байдужим до долі освіти і науки в Україні, усім, хто вніс свою частку знань та досвіду в нашу спільну справу!

У Новому році бажаю миру та успіхів! Нехай 2016 рік щедро наділить нас усіх оптимізмом, натхненням, наполегливістю у досягненні поставлених цілей! 

З повагою,

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт

Останні новини

Loading

календар подiй

27 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS