Карта сайту
Приватна зона


Новини

Круглий стіл з проблем виховання молоді в процесі навчання

17 березня 2016 року у Київському університеті, туризму, економіки і права відбувся круглий стіл на тему: «Формування ціннісних орієнтацій та морально-етичного виховання студентів в процесі вивчення соціально-гуманітарних дисциплін».

У заході взяли участь наукові працівники Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, Міжнародної академії культури безпеки, екології та здоров’я МОН України, викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, студенти магістратури КУТЕП та учні-випускники гімназії №283 м. Києва.

Проблеми виховання молоді в умовах трансформаційних процесів в Україні фундаментально розкрили доктор філософських наук, професор, член-кор. НАН України Пазенок В.С. і доктор філософських наук, професор, завідувач відділу історії зарубіжної філософії Інституту філософії імені Г. С. Сковороди НАН України Лях В.В.

В обговоренні проблеми відбулась жвава тематична дискусія щодо досвіду, напрямів і форм роботи науково-педагогічного колективу університету в формуванні особистості студентів та їх «Я-концепція» в процесі реалізації «Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді» в університеті. Особливу увагу акцентовано на вихованні громадянської активності, патріотизму, духовних та морально-етичних цінностей.

Учні гімназії разом з викладачем географії Шиліною Н.В. презентували цікаві варіанти еколого-туристичної стежки як одного із засобів екологічного виховання дітей і молоді.

Цехмістрова Г.С., к.пед. н.,
професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплін

ФОТОЗВІТ 

Останні новини

Loading

календар подiй

29 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS